+31 (0)6 3659 3196  info@eemjachtservice.nl
Navigatiebeeld Navigatie Rev01Navigatiebeeld Navigatie Selectie Rev01
Navigatiebeeld TuningNavigatiebeeld Tuning Selectie
Navigatiebeeld ComfortNavigatiebeeld Comfort Selectie
Navigatiebeeld MachinekamerNavigatiebeeld Machinekamer Selectie
Navigatiebeeld VaarcomfortNavigatiebeeld Vaarcomfort Selectie
Navigatiebeeld BoegNavigatiebeeld Boeg Selectie

Ben van der Eem combineert in van der Eem Jachtservice ruim veertig jaar ervaring in de techniek met een grote passie voor watersport. Allemaal met één doel: het vergroten van uw vaarplezier. Gedegen onderhoud om uw schip te beschermen, uw jacht maximaal te laten presteren én uw comfort aan boord te verhogen.

Ben is breed ontwikkeld in de branche, van motortechniek tot elektro, en heeft zich de laatste tien jaar bijzonder gespecialiseerd in het in- en aanbouwen van allerlei apparatuur. Secuur en zeer vakbekwaam. “Met ons specialisme bieden we booteigenaren dezelfde luxe als thuis.” Van der Eem is dé specialist in het inbouwen van apparatuur als wasmachines, magnetrons, vaatwassers en apparatuur voor elektrisch koken. “Samen met de vakmensen uit ons waardevolle netwerk, specialisten in lakwerk, schade en elektronica bijvoorbeeld, hebben we letterlijk alles in huis om uw jacht in optimale conditie te brengen en te houden.”

Vrijblijvend advies van Ben? Bel of mail gerust voor een afspraak aan boord: +31 (0)6 3659 3196 of info@eemjachtservice.nl